Skip to main content
Til toppen

Elotec søker teknisk tester til FoU

Vil du være med på verdensledende teknologiutvikling i Elotec? Vårt team på forskning og utvikling er et nytenkende, sterkt fagmiljø som søker deg som er nysgjerrig på ny teknologi!

Om stillingen 

Dette er en unik mulighet for deg som ønsker å ta del i spennende utviklingsprosjekter. I Elotecs FoU-avdeling vil du få mulighet til å være involvert i alle aspekter av utviklingsløp innen blant annet radarteknologi, maskinlæring, alarm og overvåkingssystemer. 

 

Stillingen omfatter i hovedsak systematisk testing og feilsøking som skal dokumenteres strukturert. Dette gjelder alt fra hardware og systemnivå, til brukergrensesnitt.


Hvem er du?

Om du ønsker å kalle deg testingeniør eller teknisk tester er ikke så viktig for oss. Vi legger vekt på ansatte med interesse og nysgjerrighet for sitt fagområde, med god forståelse for oppgaver og riktige holdninger. 

 

Du har gjerne erfaring eller utdanning innenfor elektro/elektronikk eller programvare, men personlige egenskaper og nysgjerrighet for teknologi er det viktigste. God opplæring vil uansett bli gitt slik at du er trygg på dine oppgaver. 

Som person er du engasjert, positiv og liker å tilegne deg ny kunnskap, samt dele den videre. Du tar ansvar og er opptatt av kvalitet,  setter pris på utfordringer og har en løsningsorientert tilnærming.

 

Hvilke arbeidsoppgaver får du?

Hovedvekten av arbeidet vil gjelde systematisk testing og kvalitetssikring, samt strukturert dokumentasjon av resultatene. Dette vil omfatte alt fra eksperimentell testing for å finne nye løsninger, til å verifisere funksjonalitet og kvalitet i nye versjoner av program- og maskinvare. Arbeidshverdagen vil være variert og du vil være involvert i hele vårt nåværende og fremtidige produktsortiment. Andre oppgaver i FoU-teamet vil også forekomme.


Appellerer denne beskrivelsen til deg? Da vil vi gjerne høre fra deg!

 

Hva kan vi tilby deg?

  • Gode lønns- og forsikringsbetingelser

  • Herlige kolleger som alle brenner for et godt arbeidsmiljø

  • Muligheten til å være med på å utvikle produkter, programvare og tjenester med ny og moderne teknologi

  • Et fremoverlent og sosialt utviklingsmiljø/arbeidsmiljø

  • Et bredt og variert spekter av utfordringer, produkter og arbeidsoppgaver

Arbeidssted: Hovedkontoret på Oppdal
Stillingstype: Fast 100 %

Søknadsfrist: Søknader vurderes fortløpende, og innen 21.04.2024. 
Søknad/CV registreres elektronisk HER.
Alle henvendelser behandles konfidensielt

For nærmere opplysninger og uforpliktende samtale, kontakt:


Teknisk Sjef Erlend Voll på 
telefon: 90 53 16 88

 

Lenker
Language
Min side