Skip to main content
Til toppen
BLI VÅR KOLLEGA!

BLI VÅR KOLLEGA!

Her finner du oversikt over ledige stillinger i Elotec. Vi utvider stadig og er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere. Sjekk ut våre ledige stillinger, eller send oss gjerne CVen din og en åpen søknad..

SEND ÅPEN SØKNAD

Ledige stillinger i Elotec

Her vil du fortløpende finne våre ledige stillinger.

 

Følg oss gjerne på Linkedin for å bli bedre kjent med prosjekter og mennesker i Elotec. 

Sammen skaper vi tryggere hverdager

Dette er visjonen vår. Vi skal skape trygghet for kundene og de som skal bruke løsningene våre, og vi skal gjøre hverdagene trygge for oss selv. Det betyr blant annet at du vil få nødvendig opplæring i produktene våre, men vi setter stor pris på å få lære noe nytt fra deg.

Å kreve og gi kompetanseheving er en viktig del av Elotec. Vi tilrettelegger gjerne for at du skal få økt relevant kompetanse, både gjennom intern og ekstern kursing.

 

Å finne godfoten

Vi har stor tro på å spille hverandre gode, og finne godfoten til de som blir ansatt hos oss. Vi samhandler ofte på tvers av team og du vil få store muligheter til å påvirke egen arbeidshverdag.

Å ha det artig på jobb

I Elotec setter vi godt miljø og trivsel høyt og takhøyden er stor. Vi har et mål om å ha det artig på jobb hver dag, og elsker å feire stort og smått av gode firmanyheter. Vi har sosiale samlinger ved avdelingskontorene og en årlig utenlandstur med alle ansatte.

 

Å ha trygge rammer

Blir du ansatt i Elotec får du trygghet gjennom konkurransedyktige lønnsbetingelser og markedets beste behandlingsforsikring. Gjennom åpenhet og dialog legger vi til rette for at arbeidshverdagen din skal bli så god som mulig.

 

Velkommen til oss

Vi er i dag over 100 engasjerte, trivelige og dyktige ansatte, og vi er alltid på utkikk etter flere. Tror du at Elotec er noe for deg og mener du har noe å tilby hører vi gjerne fra deg.

Lenker
Language
Min side