Skip to main content
Til toppen
SKOLE OG BARNEHAGE

SKOLE OG BARNEHAGE

Vi stiller de høyeste krav til sikring av våre kjære. Med moderne brannalarmanlegg, tydelig nødbelysning, talevarsling og kameraovervåking som fanger opp hærværk, har vi de løsningene som trengs.

Ta kontakt

Brannalarm og talevarsling

Vi har løsninger for brannsikring av små og store skoler og barnehager. Tilpassede løsninger med kablede tradisjonelle brannalarmanlegg, trådløse og midlertidige system som egner seg under byggeperiode. For å unngå hærverk på brannalarmanlegget er våre løsninger er tilpasset for bruk på skole. Manuelle meldere med vandaldeksel for å unngå full utrykning ved rampestreker. For å unngå panikk i en evakueringssituasjon vil Elotecs talevarslingssystem være tilpasset bruk og type evakuering.

 

 

Nødlys

Med et bredt produktspekter innen nødbelysning dekker vi alle behov. Hos oss får du nødlysarmaturer tilpasset alle installasjoner, i tak, på vegg, nedhengt eller skjult i gulvlisten. Vi tilbyr armaturer og sentralsystemer som tilpasses store eller mindre installasjoner. Trenger du frittstående, sentraliserte eller desentraliserte løsninger, med et bredt utvalg av armaturer, finner vi beste løsning sammen. 

 

 

Sensorteknologi

Skoler og barnehager oppbevarer matvarer som er avhengig av riktig temperatur for å unngå bakterievekster. Med EloRa sensorer får du full kontroll på temperatur i kjøl og frys, slik at du slipper manuell registrering av temperatur. De trådløse sensorene viser verdier i sanntid og kan varsle via sms og e-post. I tillegg har du full kontroll i EloRa Manager med muligheter for uttak av rapporter.

Kameraovervåking

Trenger du å overvåke og sikre bygget innendørs eller utendørs? Vi har markedsledende kamera og software som gir deg krystallklare bilder og dekker ønskede behov og ambisjonsnivå. Med intelligent videoanalyse, tidsstyrt opptak og ulike montasjemuligheter, kan vi levere ønsket løsning for overvåking av områder utsatt for hærværk eller andre steder av interesse.

Har du spørsmål om sikring av skole og barnehagebygg?

Kontakt oss i dag


Noen skoler og barnehager vi har sikret

Kautokeino Skole
Kautokeino Skole

Ny barne- og ungdomsskole i Kautokeino med idrettshall og svømmehall.


Les mer om våre relevante produkter for skole og barnehage

Lenker
Language
Min side