Skip to main content
Til toppen

Siden 1992 har vi lyttet til kunden og utviklet produkter som gjør hverdagen tryggere. Vi startet i landbruket, og nå kan vi stolt feire 30 år med alarm og overvåking tilpasset alle typer bygg, som kunder i hele Norge og verden etterspør. 

 

Hvem er vi

Vi utvikler teknologi som redder liv og verdier. Trygghet, samfunnsnyttighet og kvalitet er våre hovedmål, og innovasjon er vår lidenskap. Utvikling er en av våre sterkeste sider, og vi har en egen FoU-avdeling som ser ingenting som umulig. Sammen med resten av bedriften skreddersyr vi løsninger etter dine behov, og jobber tett med blant annet forhandlere, konsulenter, installatører og forsikringsselskap.

 

Totalleverandør av alarm og overvåking

Vi har forhandlere spredt fra Island til Dubai og leverer løsninger til blant annet næring, industri, landbruk, bygårder, verneverdige bygg og bolig. Vi jobber målrettet med produkter beregnet for de tøffeste og mest ekstreme miljø, og er markedsledende på dette området. I tillegg til høyt fokus på kvalitet, skal våre produkter også være monteringsvennlige og lette å forstå.

 

Vi har bl.a. utviklet og solgt

  • Brannalarm i over 100 000 bygg
  • 60 000 aspirasjonsdetektorer
  • Over 1 million punktdetektorer

 

Produksjon

Elotec produserer kjerneprodukter ved hovedkontoret på Oppdal, og har i tillegg produksjon hos samarbeidspartnere over hele verden. Vi styrer etter et kvalitetssystem sertifisert til ISO 9001 av VdS i Tyskland.

 

Lager og logistikk

Vårt dyktige kundesenter kvalitetssikrer bestillingen din, før et topp moderne robotlager sørger for rask og korrekt plukking av varer. Egen fabrikk og svært gode bestillingsrutiner gjør oss mer leveringsdyktig enn de fleste.

 

Kunder over hele verden

Får du øye på produkter med logoen vår der du ferdes i hverdagen kan du føle deg trygg. Da er bygget sikret med våre løsninger. Vi er stolte av å sikre bygninger over hele Norge, og internasjonalt helt fra Island til Dubai.

Elotec AS

  • 100 ansatte
  • 9 lokasjoner i Norge
  • 30 eksportland
  • 1500 forhandlere i Norge og Europa
  • Foretaksregisteret: NO864602452MVA

 

Følg oss gjerne på Linkedin

Se vår Youtube-kanal

Ta kontakt med oss

Last ned

Foretakssertifikat FG-760.pdf
Certificate S811038 ISO9001 R2023.pdf
Sentral godkjenning 2023.pdf

Les også

Lenker
Language
Min side