Skip to main content
Til toppen
INDUSTRI OG LAGER

INDUSTRI OG LAGER

Sikring av industribygg stiller krav til produkter som takler alle miljøforhold. Enten det gjelder korrosive gasser, fukt, støv eller temperatursvingninger. Vi har siden 1992 utviklet produkter for fjøs, oppdrettsnæringen, tungindustri og andre krevende miljø. Derfor kan du være trygg på at våre løsninger håndterer alle utfordringer.

Ta kontakt

Brannalarm

Brannsikring i industri og lagerbygg kan by på flere utfordringer som store takhøyder, støvete miljø, trykk- og temperaturforskjeller samt fryselager hvor kulde og fukt er viktige faktorer. Vårt kjerneprodukt Elotec Aspect har siden 1992 stått i skandinaviske fjøs med de tøffeste miljøutfordringene man kan ha. Dette gir fordelen med å kunne levere kostnadseffektive og driftssikre løsninger overalt.

 

Egenutviklede softwaresystemer som PipeDraw og Aspect Tool B  gir god kontroll på planlegging og vedlikehold. Ett enkelt servicepunkt i arbeidshøyde gir lavere installasjons- og vedlikeholdskostnader. 

 

Om prosjektet krever trådløse eller kablede systemer løser vi dette. Eksempler på ulike industribygg vi har sikret over hele verden er blant annet fryselager, skihaller, siloer, avfallsbygg, fiskeoppdrett, papirfabrikk, sveiseverksteder, logistikkbygg og lignende.

Har du spørsmål om sikring av industri- og lagerbygg?

Kontakt oss i dag

Nødlys

Hos oss får du nødlysarmaturer tilpasset alle installasjoner, i tak, på vegg, nedhengt eller skjult i gulvlisten. Vi tilbyr armaturer med høy IP-grad som egner seg for industri. Vi leverer frittstående, sentraliserte og desentraliserte løsninger. 

 

Sensorteknologi

Trenger du å overvåke temperaturen på kjøretøy eller transportbånd som er produksjonskritiske? Da kan temperatur og miljøsensorer være aktuelt for deg. I tillegg er våre sensorer robuste og tåler tøffe forhold. Med Elotec EloRas trådløse sensorer måle verdier i sanntid og få data rett på mobilen. 

Kameraovervåking og intelligente flammedetektorer

Trenger du å sikre bygget innendørs eller utendørs? Vi har markedsledende kamera og software som gir deg krystallklare bilder og dekker ønskede behov og ambisjonsnivå. Med intelligente flammedetektorer kan fasaden eller store rom innendørs sikres dersom man ønsker tidlig deteksjon av flammer eller varmeutvikling. I industribygg er det brannfarer knyttet til arbeider, her har vi blant annet sikret SNØ skihall og avfallsfordelingsbygg med Intelligente flammedetektorer. Les saken i brennaktuelt om da vi oppdaget et branntilløp hos ROAF.

 

 

Vi har også spesialløsninger med EloWeld sveisekamera som gir mulighet for temperaturavlesning og kontroll på sveiseflamme.

 

 


Noen industri- og lagerbygg vi har sikret

Norsk Kylling
Norsk Kylling

Norsk Kylling er Norges største kyllingfabrikk, og verdens mest klimavennlige og avanserte slakteri og foredlingsanlegg for mer ansvarlig produsert kylling.

Posten Bring og logistikksenter Tromsø
Posten Bring og logistikksenter Tromsø

Moderne og bærekraftige løsninger i Nord-Norges største logistikksenter.


Les mer om våre relevante produkter for industri og lager

Lenker
Language
Min side