Skip to main content
Til toppen

Elotec Ajax med prisdryss for design og kvalitet

For første gang i historien er Elotec Ajax hedret med den prestisjetunge Red Dot Award som belønner de beste produktene med utmerket design.

Nylig ble følgende Elotec Ajax produkter premiert i Red Dot-kåringen: 

 

🔴Betjeningspanel, touch med display i «Smart Products»-kategorien
 

🔴Lysbryter & strøm-adapter i «Interior Design Elements»-kategorien

 

🔴Hydroguard vannstopp & vannalarm i «Interior Design Elements»-kategorien

 

Red Dot har et internasjonalt anerkjent panel med eksperter som vurderer produkter basert på innovasjon, funksjonalitet, kvalitet og miljøfaktorer. I tillegg ble vår røykvarsler tidligere i år kåret til best i test av Lyd & bilde skandinavia


Alle våre produkter er designet for å passe inn i ditt ønskede miljø. Vi er stolt av å ha vært med i utviklingen av verdens beste alarmsystem som en partner som alltid strekker oss ekstra for å levere de beste og mest unike løsningene til våre kunder. 


Som forhandler av Elotec får du kjøpt våre Elotec Ajax-produkter i nettbutikken vår, samt at vi tilbyr våre forhandlere direkte support og tilpassede on-demand kurs i vår kursportal


Ønsker du å sikre ditt hus, leilighet, fritidsbolig eller næringsbygg? Det gjør du på enkleste måte på ElotecAjax.no.
 

Red Dot Award er en internasjonalt anerkjent utmerkelse for god design som årlig utdeles av Design Zentrum Nordrhein Westfalen.

 

Den har vært utdelt siden 1955 og anerkjenner arbeid med en utsøkt designkvalitet. Prisen deles ut i tre kategorier: "product design", "communication design", og "design concept".

Lenker
Language
Min side