Til toppen
Royal Z+

Royal Z+

Elotecs trådløse proffalarmer er nå kommet til sin tredje generasjon. EN54-godkjente Royal Z+ dekker behovet for de aller fleste objekter.

 

Avansert trådløs teknologi gir anlegg som er fleksible og enkle å montere. Uten kabler blir anlegget mindre visuelt skjemmende enn tradisjonelle systemer, og tiltalende design gjør helheten tilfredsstillende.

 

Royal Z+ har fått stor oppmerksomhet i flere kretser, og er valgt til sikring av bl.a. den verneverdige trehusbebyggelsen i Røros sentrum, øysamfunnet Grip ved Kristiansund, Sverresborg Trøndelag Folkemuseum og mange bygårder.Royal Z+ er det første trådløse brannalarmsystemet som er FG-godkjent etter EN54 for bruk i næringsbygg, og er dermed sidestilt med kablede systemer.


Dette gjør det enkelt å velge Royal Z+ på anlegg hvor det er upraktisk eller uønskelig å trekke kabler, eller i tilfeller med krav til spesielt rask montering.

 

Sentralen er kompakt og støtter inntil 240 trådløse enheter som standard. Snakk med oss for informasjon om å kombinere systemer for større anlegg.

 

Veivisere direkte på sentralen gjør det enkelt å konfigurere anlegget – helt uten spesialutstyr.

 

Rekkevidde kan utvides ved hjelp av radiorepeatere og intelligente antenner.