Skip to main content
Til toppen

DALI armaturer


 

EUROLED

er utformet for å garantere drift i de mest krevende installasjoner. IP65 klasse sammen med et bredt spekter av versjoner gjør den til et ideelt valg under industriområder. Armaturen har tilbehør som innfelt ramme og IP65 nedhengt skilt for bruk som markeringslys. Innfellingsramme fungerer både med ledelys versjon og nedhengt skilt.

Kommer i følgende utgave: 24V, 24V adresserbar, 230V og DALI


MEGALED

er tilpasset de tøffeste miljø med IP66 kapsling. Armaturen fungerer godt som fast lysarmatur og passer utmerket til garasjeanlegg og industri. MEGALED har også en enkel koblingsboks for rask montasje. Ofte brukt som antipanikkbelysning. 1096 lm.

 

Kommer i følgende utgave: DALI og 230V-AT.


SMARTLED

er en pen og allsidig armatur som inkluderer 45cm wire for nedheng. Armaturen har downlight for punktbelysning av utgang, brannposter etc. Kan leveres med egne piktogram for blant annet manuell melder og brannslange.

Kommer i følgende utgave: 230V, 24V, 24V adresserbar og DALI.


ELISSA

er en kraftig ledelysarmatur med pent design. Armaturen fås som innfelt og utenpåliggende versjon. 

Kommer i følgende utgave: 230V, 24V adresserbar og DALI.


SIGNALED

er utformet for å være allsidig og dekker alle installasjonsbehov. Signaled er produsert med polykarbonat foringsrør og metakrylat piktogram for å garantere 24 meter rekkevidde. Armaturen har monteringskit for flagg, vegg og takmontasje som standard. Nødlyset kommer også med tilbehør som innfellingsramme og monterings- brakett for skjultboks.

Kommer i følgende utgave: 230V, 24V, 24V adresserbar og DALI.


BIGLED

har en leseavstand på 48 meter, noe som gjør at denne armaturen passer godt på steder der det er store avstander som for eksempel på skoler. Leveres i utenpåliggende og innfelt montering.

Kommer i følgende utgave: 230V, 24V, 24V adresserbar og DALI.


ELOLED MINI M1/M2

EloLED Mini er mindre enn de fleste downlights, men gir uovertruffen lysspredning med korridor- og områdelinse. ELOLED mini er en fleksibel armatur som kommer i flere utgaver. Nedhengt skilt kommer som tilleggsutstyr med en leseavstand på 21 meter. Finnes både innfelt og utenpåliggende. 

Kommer i følgende utgave: Korridor/område, DALI, 230V, 24V og 24V adresserbar.


PANILED

har bred lysspredning som gjør den allsidig for dekning av store til medium store områder. Kapsling i polykarbonat og versjoenn er Non-maintained. Kan leveres opptil 3500 lm med IP65 kapsling. 

Kommer i følgende utgave: 230V og DALI.

 


Lenker
Language
Min side