Skip to main content
Til toppen
HOTELL & OVERNATTING

HOTELL & OVERNATTING

Det viktigste for sikkerheten på hotell er evakuering. Mange mennesker skal ut gjennom trange korridorer. Med tidlig deteksjon, talevarsling og gode ledesystem sørger vi for gode løsninger når det gjelder som mest.  I tillegg har hoteller ulike miljø som spa, storkjøkken, konferanserom og parkeringskjellere, alt dette sørger vi for å gi pålitelig og god sikring.

Ta kontakt

Brannalarm og talevarsling

Ved brannsikring av hotellbygg kreves deteksjon i ulike miljø som spa, kjøkken, konferanserom med pyroteknisk røyk og parkeringskjellere. Hos oss får du pålitelige løsninger og tilpasninger som er spesielt egnet for alle typer miljø og byggsammensetting. Ved en evakuering, som er det mest kritiske tidspunktet for et hotell, vil vårt talevarslingssystem være tilpasset ønsket bruk. 

 

Nødlys

Som Europas første, har vi spesialutviklet lavtsittende elektriske ledelys for Britannia Hotell i Trondheim.

 

 

Vi har tilpassede løsninger for alle nødlysbehov og et bredt spekter med ulike armaturer og system som dekker NS EN1838 og EN3960. Snakk med oss i dag for gode løsninger innen nød- og ledelys på hotell.

 

Sensorteknologi

Inneklima er avgjørende for gjestenes hotellopplevelse. Med trådløse sensorer fra Elotec EloRa kan man enkelt få full oversikt over kritiske verdier for å evt. sette i gang nødvendige tiltak om nødvendig. Vaktmester eller driftsansvarlig kan få ønskede varsler for å opprettholde optimale boforhold. 

Kameraovervåking

Trenger du å sikre bygget innendørs eller utendørs? Vi har markedsledende kamera og software som gir deg krystallklare bilder og dekker ønskede behov og ambisjonsnivå. 

 

Radarteknologi på hotell

Vi har løsninger som gjør hotelldriften mer effektiv og øker sikkerheten, både for ansatte og besøkende. Kontakt oss på elocare@elotec.no for mer info om våre løsninger med radarteknologi på hotell.

Har du spørsmål om sikring av hotell og overnattingsbygg?

Kontakt oss i dag


Noen hotell- og overnattingsbygg vi har sikret

Britannia Hotel Trondheim
Britannia Hotel Trondheim

Unik løsning av ledelyssystem og midlertidig brannalarm under byggeperiode

Bjerkeløkkja
Bjerkeløkkja

Elotec sikrer ærverdige gamle bygninger fra stabbur til storstue.

Namsen Salmon & Train Experience
Namsen Salmon & Train Experience

Namsen Salmon & Train Experience er et helt spesielt konsept i nasjonal målestokk.


Les mer om våre relevante produkter for hotell og overnatting

Lenker
Language
Min side