Skip to main content
Til toppen
KJØPESENTER OG HANDEL

KJØPESENTER OG HANDEL

Kjøpesenter er et samlingspunkt for mange mennesker hvor evakuering og tydelige rømningsveier er kritisk ved en brann. Et tilpasningsdyktig brannalarmanlegg og kameraovervåking som fanger opp tyveri eller hærverk gir trygghet for besøkende og ansatte. Ofte kombineres kjøpesenter og boliger, derfor kreves det kompetanse for bruk av riktig utstyr for en best mulig løsning.

Ta kontakt

Brannalarm og talevarsling

Kjøpesenter er ofte større bygg med store takhøyder, mange rom og gjerne kombinert som flere bygg i ett. Her kreves deteksjon i ulike miljø som tilknyttede boliger, restauranter med kjøkken,  parkeringskjellere. Hos oss får du pålitelige løsninger og tilpasninger som er spesielt egnet for alle typer miljø og bygsammensetting. For å sikre god oversikt vil vårt grafiske presentasjonsystem Elotec EMX gi nødvendig kontroll over bygget. 

 

Løsningene våre tilpasses kundens behov og interiør. Sorte detektorer eller aspirasjonsdeteksjon med sniffere kan sørge for en helhetlig løsning. Ved en evakuering som er det mest kritiske tidspunktet for et kjøpesenter, vil vårt markedsledende talevarslingssystem være tilpasset ønsket bruk. Vi kan regelverk, så spør oss og vi rådgir deg til beste løsning. 

 

 

Nødlys

Hos oss får du et bredt produktsortiment og nødlysarmaturer tilpasset alle installasjoner, innfelt i tak, på vegg, nedhengt eller skjult elegant i gulvlisten. Vi leverer frittstående, sentraliserte og desentraliserte løsninger for alle ønsker. 

 

 

Kameraovervåking og intelligente flammedetektorer

Trenger du å sikre bygget innendørs eller utendørs? Ønsker du å automatisk registrere bilskilt eller ha et overordnet blikk? Vi har markedsledende kamera og software som gir deg krystallklare bilder og dekker ønskede behov og ambisjonsnivå.

 

Med intelligente flammedetektorer kan fasaden eller store rom innendørs sikres dersom man ønsker tidlig deteksjon av flammer eller varmeutvikling.

Har du spørsmål om sikring av kjøpesenter og handelsbygg?

Kontakt oss i dag


Noen kjøpesenter og handelsbygg vi har sikret

Vinslottet
Vinslottet

Det unike bolig - og handelshuset er sikret av Elotec.


Les mer om våre relevante produkter for kjøpesenter og handel

Lenker
Language
Min side