Skip to main content
Til toppen

Overvåking av vekstforhold på jordet


Sensorteknologi er på full fart inn i hverdagen din, men hva kan du egentlig bruke det til? Å ha full oversikt over vekstforhold på jordene dine er bare en av mulighetene som gjør drifta tryggere, mer effektiv og ikke minst lønnsom.


For å ha best mulige forhold på åkeren er man avhengig av å ha kontroll på temperatur og fuktighet i jorden. Dette sammen med en god værmelding har man gode forutsetninger for en god vekstsesong. 


Med EloRa jordsensor får man kontinuerlig overvåkning av jordforholdene slik at man kan starte arbeidet på åkeren på riktig tidspunkt. Om det er setting av tidlig potet eller om man skal ha kontroll på når jordet trenger vanning.

Man kan sette grenseverdier for både temperatur i jord, fuktighet i jord og ledeevne i jord slik at gårdbruker får direkte varsling på mobilen ved avvik. I tillegg kan man følge grafer i EloRa Manager, slik at man har full kontroll på vekstforholdene på jordet.

EloRa Temperatur og fuktighetssensor

er en del av Elotec EloRa-systemet og gir deg kontroll på miljøet utendørs eller i de ulike byggene på gården/fabrikken. Målinger, historikk og varsler får du enkelt i EloRa-manager på pc eller mobil.
 

Vil du vite mer om hva den kan brukes til? Ta kontakt her.

 

Se alle Elotec EloRa-sensorene her

Oversikten over er hentet fra EloRa Manager, her får man fult innsyn i måleverdiene fra sensoren. Oversikten kan tilpasses til hvert enkelt anlegg.

Lenker
Language
Min side