Til toppen

Overvåking av det elektriske anlegget


Sensorteknologi er på full fart inn i hverdagen din, men hva kan du egentlig bruke det til? Å sikre el-skapene dine med temperatursensorer er bare en av mulighetene som gjør drifta tryggere, mer effektiv og ikke minst lønnsom.


Det viser seg at så ofte som 2 av 3 branner i landbruket, starter i det elektriske anlegget. Ved hjelp av EloRa EloTemp kan man overvåke alle sikringsskap på gården, slik at man sove godt på natten.

 

EloTemp overvåker kontinuerlig temperaturen på det elektriske anlegget i tillegg til å passe på at sikringsskapdøren er lukket. Det er en grunn til at sikringsskap har en skapdør. Sikringsskap skal være en lukket kapsling. Slik at hvis det oppstår en varmgang, så skal ikke en eventuell brann spre seg videre. 


EloTemp varsler anleggseier direkte på telefonen hvis temperaturen overskrider 60 grader Celsius. Dette gjør at anleggseier kan ta kontakt med elektriker i stedet for brannvesenet for å rette feil. 
 

I tillegg til en tryggere gård, så får landbrukskunder 10 % rabatt på brannforsikringen sin på gården ved installasjon. Dette gjør at innen et par år så har man spart inn kostnaden på systemet.

EloRa EloTemp

er en del av Elotec EloRa-systemet og gir deg kontroll på det elektriske anlegget ditt. Målinger, historikk og varsler får du enkelt i EloRa-manager på pc eller mobil.
 

Vil du vite mer om hva den kan brukes til? Ta kontakt her.

 

Se alle Elotec EloRa-sensorene her