Skip to main content
Til toppen

Overvåking av kjølerom og fryselager


Sensorteknologi er på full fart inn i hverdagen din, men hva kan du egentlig bruke det til? Å overvåke kjølerom og fryselager for å unngå skumle bakterier bare en av mulighetene.


I barnehagen er det veldig viktig at man har riktig temperatur ved lagring av mat, for å unngå bakterievekster. For å forsikre seg om dette bør man kontrollere temperauren i kjølerom/kjøleskap daglig. Dette er en anbefaling fra mattilsynet for å unngå sykdom, som følger av dårlig mat. I dag gjøres dette stort sett ved hjelp av at ansatte i barnehagen sjekker dette manuelt og fører inn i lister. Dette er fort gjort å glemme av, i tillegg til at det tar opp tid til den ansatte.


Hvis man installerer EloRa-sensorer i alle kjøleskap og kjølerom kan man slippe å logge dette manuelt i tillegg til at dataen lageres så lenge som man ønsker. 
I EloRa Manager kan man sette grenser som genererer varsler i tillegg til at man enkelt kan eksportere rapporter på denne dataen i ettertid.

EloRa Temperatur og fuktighetssensor

er en del av Elotec EloRa-systemet og gir deg kontroll på miljøet utendørs eller i de ulike byggene på gården/fabrikken. Målinger, historikk og varsler får du enkelt i EloRa-manager på pc eller mobil.
 

Vil du vite mer om hva den kan brukes til? Ta kontakt her.

 

Se alle Elotec EloRa-sensorene her

Se flere tips

Lenker
Language
Min side