Skip to main content
Til toppen

Overvåking av traktor og kompaktlaster


Sensorteknologi er på full fart inn i hverdagen din, men hva kan du egentlig bruke det til? Å unngå farlige branner i gårdskjøretøyene er bare en av mulighetene som gjør drifta tryggere, mer effektiv og ikke minst lønnsom.


Det viser seg at lagring av traktor og kompaktlastere kan være kilde til branner i landbruket, dette er ofte branner som kan være vanskelig å få slukket hvis det først begynner å brenne. 


Inne i fjøset er det ofte et støvete og tøft miljø som kan være med på å øke risikoen for at kjøretøy kan antenne. Med EloRa temperatursensor med probe kan man kontinuerlig overvåke temperaturen på kjøretøy. Man kan enkelt sette opp grenser som varsler gårdbruker ved forhøyet temperatur, slik at man kan gjøre tiltak før det tar fyr. 


Når det automatiske brannvarslingsanlegget detekterer røykutvikling, kan det være for sent å få kjøretøyet ut av bygget. Derfor er det viktig med så tidlig varsling som mulig. 

 

EloRa Tempsensor med ekstern probe, 1,5 meter

er en del av Elotec EloRa-systemet, gir svært presis temperaturmåling og kan monteres på de fleste steder. Overvåk temperaturen på f.eks plansilo, korntørkeanlegg, pumper og motorer, og få varsel på pc/mobil i EloRa Manager før en mulig varmgang utvikler seg.
 

Vil du vite mer om hva den kan brukes til? Ta kontakt her.

 

Se alle Elotec EloRa-sensorene her

Lenker
Language
Min side