Skip to main content
Til toppen
IDRETT OG ARRANGEMENT

IDRETT OG ARRANGEMENT

Under en konsert, konferanse eller en håndballkamp vil det være store ansamlinger med mennesker. Det mest kritiske er tidlig og pålitelig deteksjon, som ikke påvirker arrangementet med mindre man må evakuere. Hvordan løser vi dette?

Ta kontakt

Brannalarm

Store takhøyder og åpne rom gjør at vanlige røykdetektorer ikke vil gå i alarm tidlig nok. Derfor er den beste løsningen å bruke aspirasjonsdetektor, noe som Elotec Aspect aspirasjonsdetektor sørger for.

 

I tillegg er pyro- og sceneshow noe som tidligere har gitt arrangører hodebry i frykt for full evakuering. Aspect Oil revolusjonerte dette, les artikkel i brennaktuelt om hvordan Elotec "Har funnet løsningen på fungerende brannalarm under pyro og sceneshow"

 

Et servicepunkt på bakkehøyde gir lavere installasjon og vedlikeholdskostnader, og rask deteksjon. 

Har du spørsmål om sikring av idrett og arrangementsbygg?

Kontakt oss i dag

Nødlys

Hos oss får du nødlysarmaturer tilpasset alle installasjoner, i tak, på vegg, nedhengt eller skjult i gulvlisten. Vi tilbyr armaturer med høy IP-grad og store piktogrammer som egner seg for idrettshaller og store områder. Vi leverer frittstående, sentraliserte og desentraliserte løsninger. Med et bredt utvalg av antipanikkbelysning sørger vi for gode løsninger der du trenger det. 

 

ELOLED M4

Sensoreknologi

Flere idrettsarrangementer er avhengig av god innsikt i temperatur og fukt. Under et skirenn er smørere avhengig av kunnskap for å preppe utstyret optimalt. Ved hjelp av Elotec EloRa kan de trådløse sensorer plasseres i skiløypen og sende livedata om forholdene. Flere av våre sensorer har høy IP kapsling, som gjør det mulig til å bruke disse utendørs uten at man trenger tilgang til strøm og internett. Alle enhetene har lang batteritid og høy rekkevidde på inntil 10km i frisikt.

Kameraovervåking og intelligente flammedetektorer

Trenger du å overvåke og sikre bygget innendørs eller utendørs? Vi har markedsledende kamera og software som gir deg krystallklare bilder og dekker ønskede behov og ambisjonsnivå. 

 

Med intelligente flammedetektorer kan fasaden eller store rom innendørs sikres dersom man ønsker tidlig deteksjon av flammer eller varmeutvikling. Vi har blant annet sikret SNØ skihall og avfallsfordelingsbygg med intelligente flammedetektorer. Les saken i Brennaktuelt om da vi oppdaget et branntilløp hos ROAF.


Noen idrett- og arrangementsbygg vi har sikret

Trondheim Spektrum
Trondheim Spektrum

Gjør publikum trygge med adresserbar brannalarm og nødlys fra Elotec.

Snø
Snø

Norges første innendørs skisenter fikk brannsikring som tåler alt av kulde og snø.


Les mer om våre relevante produkter for idrett- og arrangementsbygg

Lenker
Language
Min side