Skip to main content
Til toppen
KONTORBYGG

KONTORBYGG

Hvert kontorbygg lever sitt eget liv, derfor gir vi deg fleksible og elegante løsninger for kontorbygg gir mulighet for å tilpasse sikkerhetsløsninger etter ønske. Med tung kompetanse gir vi rådgiving og sørger for at løsninger er tilpasset regelverket.

Ta kontakt

Brannalarm og talevarsling

Ved brannsikring av næringsbygg kreves god planløsning og fleksible tilpasninger ved byggmessige endringer. Hos oss får du pålitelige løsninger og tilpasninger som er spesielt egnet for alle typer miljø og byggsammensetting. 

 

 

Løsningene våre tilpasses kundens behov og interiør. Sorte detektorer eller aspirasjon med sniffere kan sørge for en helhetlig løsning inne i ditt bygg. Ved en evakuering, som er det mest kritiske tidspunktet for et næringsbygg, vil vårt markedsledende talevarslingssystem være tilpasset ønsket bruk. Vi kan regelverk, så spør oss og vi rådgir deg til beste løsning.

 

Nødlys

Hos oss får du nødlysarmaturer tilpasset alle installasjoner, innfelt i tak, på vegg, nedhengt eller skjult elegant i gulvlisten. Vi leverer frittstående, sentraliserte og desentraliserte løsninger for alle ønsker. 

 

Skjulte løsninger som EloLED mini kan egner seg godt som ledelys og markeringslys i kontorlokaler. 

Sensorteknologi

Inneklima er meget viktig for at de ansatte skal kunne prestere optimalt i hverdagen, det er bevist at produktiviteten reduseres ved dårlig luftkvalitet. Med trådløse sensorer fra Elotec EloRa har du full kontroll om ventilasjonen ikke fungerer som den skal. Driftsansvarlig kan få SMS og e-post varsel dersom verier havner utenfor arbeidstilsynets retningslinjer.

Kameraovervåking og intelligente flammedetektorer

Trenger du å sikre bygget innendørs eller utendørs? Vi har markedsledende kamera og software som gir deg krystallklare bilder og dekker ønskede behov og ambisjonsnivå. Med intelligente flammedetektorer kan fasaden eller store rom innendørs sikres dersom man ønsker tidlig deteksjon av flammer eller varmeutvikling. 

 

Har du spørsmål om sikring av kontorbygg?

Kontakt oss i dag


Noen kontorbygg vi har sikret

Aker Tech House
Aker Tech House

Storstue på Fornebu med fokus på innovasjon, teknologi og miljø.


Les mer om våre relevante produkter for kontorbygg

Lenker
Language
Min side