Skip to main content
Til toppen

Norges skiforbund og Elotec inngår avtale

Vi er stolte av å annonsere at vi nå er offisiell leverandør av EloRa sensorteknologi til Skiforbundet Langrenn Elite!

Vi har hatt et samarbeid med Norges skiforbund langrenn elite siden forrige vinter. Elotec har bidratt med live-data til smørebussen for at Norges eliteløpere skal kunne prestere best mulig i verdenstoppen. 

 

Etter et godt samarbeid med Elotec EloRa har vi nå inngått en offisiell avtale som leverandør av sensorteknologi til Norges skiforbund langrenn. 

 

Det gir oss et godt signal og bekreftelse at våre løsninger og teknologi er i verdenstoppen, når ski-eliten i Norge som alltid jakter marginer og velger det beste av det beste, går for Elotecs sensorløsninger. 

 

Selv uttaler smøresjef Tord Hegdahl til avisen opp.no  i desember 2023 følgende:

"Det er vel det mest «highteche» vi har i smøretraileren vår, og det første vi sjekker når vi kommer inn i den om morgenen. Værstasjonen er vi veldig fornøyd med, og vi har fått god hjelp av de i Elotec til å lage et setup som vi synes fungerer.
Smøresjefen utdyper at sensorene de plasserer i løypa, registrerer og sender data trådløst til smøretraileren"

 

Ved spørsmål om det har gitt ønsket effekt svarer Hegdahl

"Ja, absolutt, spesielt når vi er lenge på en plass. I Europa er det, i motsetning til Oppdal, ganske stor forskjell på temperaturen på natt og dagtid. Ofte er det fint tørrvoksføre om morgenen, så kan det skifte til klisterføre midt på dagen.
 

Hegdahl forteller at de som regel klarer å treffe greit med smøringen, men er tydelig på at dette ikke holder for å oppnå toppresultater. Vi er opptatt av detaljer i alle ledd, struktur, ski, og smøring. Det er ganske greit å lage ok ski, men i verdenscupen, og spesielt i mesterskap, er vi opptatt av de siste marginene." Les intervjuet med smøresjef Tord Hegdal på opp.no (krever abonnement).

 

Vi ser frem til videre samarbeid og utvikling av løsninger sammen med Norges skiforbund.

Vil du vite mer om Elotec EloRa, og mulighetene du har med sensorteknologi? 

Les om teknologien eller kontakt oss i dag.

Lenker
Language
Min side