Skip to main content
Til toppen

Gladnyhet for landbruket

Målrettet jobbing mot økt brannsikkerhet på gården gir resultater.

Elotec har i over 30 år jobbet for at mennesker og dyr på gården skal være trygge og bedre rustet mot brann. Vi så et stort behov da vi startet arbeidet. Norske gårder brant ofte, og tapene var store. Derfor utviklet vi Elotec Aspect aspirasjonsdetektor, spesielt egnet for det tøffe miljøet som er i fjøs og driftsbygninger. Vi er også medlem og deler vår kompetanse i Landbrukets brannvernkomite og har vært en sterk pådriver for regelverket for forebyggende arbeid mot brann.

 

Nå er vi stolte og glade over å se bevis på at grepene landbruket har tatt gir resultater. I 2021 ble det registrert rekordlavt antall branner i driftsbygninger, og skader og tap av dyreliv er kraftig redusert. Det kan du lese mer om i denne artikkelen fra NRK.

Elotec i landbruket

  • Reddet verdier for ca fire milliarder.
  • Kontinuerlig utvikling av brannsikkerhet i landbruket fra 1992.
  • Takler alt av miljø med Elotec Aspect.

Sensorteknologi

Utviklingsarbeidet for å skape tryggere hverdager fortsetter. Det siste året har vi sammen med forsikringsselskapene utviklet EloTemp trådløse sensorer for sikringsskap etter initiativ fra Landbrukets brannvernkomite. Les om hvordan vi tar tempen på sikringsskapene ved Hoel gård og gir mulighet til å utbedre brannfarlige feil her.

Lenker
Language
Min side