Skip to main content
Til toppen
VI ER HER FOR DEG

VI ER HER FOR DEG

Vi hjelper deg gjerne på neste årskontroll, serviceoppdrag eller idriftsettelse. Våre serviceteknikere er stasjonert flere steder i landet og vi tar jobber over hele Norge, og kan også bistå i utlandet. Vi hjelper elektrikere, byggherrer, borettslag og andre som har ansvar for brannsikkerheten i bygg.

BESTILL SERVICE

En støtte for installatøren

Vi bistår deg som installatør etter ønske og behov. Vi kurser deg gjerne slik at du blir i stand til å utføre service selv, men har også kapasitet til å utføre jobben. Valget er ditt.

 

Du kan enkelt bestille en servicetekniker fra Elotec ved å fylle ut skjema under.

Våre produktkurs finner du her

 

Vår serviceavdeling når du via sentralbord på telefon 72 42 49 00

Vi har teknikere som utfører idriftsettelser på alle systemer levert av oss. En idriftsettelse innebærer en komplett gjennomgang og test av anleggets virkemåte. Her påser vi at alle lovpålagte regler og lover blir fulgt, samt at anlegget er montert, prosjektert og programmert i henhold til gjeldende brannkonsept. All dokumentasjon og konfigurering blir lagret i vår anleggsdatabase.
Vi tar på oss alt av servicearbeid på eget utstyr. Dette kan være feilsøking, mindre montasjejobber, bytte og oppgradering av utstyr, brukeropplæring, bistand ved utvidelse av anlegg etc. NB: Trenger du service på landbruksanlegg, ta kontakt med autorisert landbruksinstallatør i området ditt.
Alle brannalarmanlegg skal ha en lovpålagt årlig kontroll for å være godkjent. Kontrollen innebærer en full sjekk av anleggets virkemåte med avlesning av alle verdier på enheter tilknyttet anlegget. Dette avdekker tilsmussede/forurensede detektorer slik at vi kan forhindre falske brannalarmer. En årlig kontroll skal også avdekke om det er utført bygningsmessige endringer som berører brannalarmanlegget og som kan gå ut over brannsikkerheten. Etter hver kontroll blir all dokumentasjon og konfigurasjonsfiler lagret i vår database. NB: Trenger du service på landbruksanlegg, ta kontakt med autorisert landbruksinstallatør i området ditt.
Lenker
Language
Min side