Skip to main content
Til toppen

Stor interesse for Elotec på global messe

Forrige uke deltok Elotec på den store årlige konferansen for den Europeiske organisasjonen for fengselstjenester (EUROPRIS) og den internasjonale foreningen for fengsel (ICPA) i Istanbul.

EUROPRIS og ICPA lanserte forrige uke den femte konferansen med fokus på teknologi i fengsel og "digital rehabilitering" (TIC/IPIC).

 

Arrangementet, som ble holdt av tyrkias direktorat for fengsel, var en braksuksess. Både for gjennomføringen og for Elotecs deltagelse med Elotec EloCare X20. Her møttes ledere i bransjen fra hele verden og Elotec ble invitert til å holde et foredrag om det mest innovative produktet i fengsel. Heidi og Fredrik delte vår erfaring for bruk av Elotec EloCare X20 for fengsel i Norge, Europa og resten av verden. En enorm suksess for oss i Elotec og vi tar med oss mange nye bekjentskaper og spennende prosjekter for nær fremtid.

Elotec EloCare radarteknologi er allerede installert i flere arrester og fengsler nasjonalt og internasjonalt. Radarsensoren overvåker tilstedeværelse og respirasjon og den egenutviklede løsningen baseres på radarteknologi og kunstig intelligens.

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om Elotec EloCare? 

Kontakt oss på EloCare@elotec.no 

(her ser du en animasjon av Elotec EloCare X20)

 

Vi i Elotec er veldig stolte av tilliten fra arrangøren og mottakelsen våre produkter og innlegg fikk. Samtidig vil vi takke alle som besøkte vår stand og deltok på workshop om implementering av ikke-ingripende overvåkingssystemer for livstegn i fengsel. 

 

Vi har nok en gang fått bekreftet at Elotec EloCare X20 er fremtidens teknologi for denne bransjen.

Takk for oss!

 

NB! Elotec EloCare X20 er ikke et medisinsk produkt og har ikke til intensjon om medisinsk bruk. Vi jobber derimot med Elotec EloCare M50 for medisinsk godkjenning, som du kan lese mer om her.

 

 

Lenker
Language
Min side