Skip to main content
Til toppen
SIKRING UNDER BYGGEPERIODE

SIKRING UNDER BYGGEPERIODE

Byggeplasser har store arealer med mange potensielle brannfarer som utarter seg på sekunder. Brannalarm i byggeperioden er avgjørende for å hindre at brannen får utvikle seg. Under byggeperioden er det viktig med helhetlig sikring inn- og utvendig.

Ta kontakt

Brannalarm under byggeperiode

Under byggeperioden er mange fag samlet på et sted med varmearbeid, bruk av verktøy, lamper og bygningsmaskiner. Støvete miljø og stadige endringer i bygningsmassen gir utfordringer for tradisjonelle brannalarmanelgg.

 

Derfor har vi både trådløse og kablede løsninger som er spesielt egnet for sikring under byggeprioden. Vi anbefaler at det skal brukes godkjent brannalarmanlegg, for å være trygg på produktenes kvalitet. 

 

Elotec Confire er et av våre trådløse flyttbare EN54-godkjente brannalarmanlegg som er fleksibelt og spesielt laget for branndeteksjon under byggeperiode. Med fokus på bærekraftighet, kan systemet gjenbrukes og flyttes fra prosjekt til prosjekt.

 

 

Intelligente flammedetektorer (IFD) under byggeperiode

IFD, også kjent som branndeteksjonskamera, sørger for utvendig og innvendig branndeteksjon der tradisjonelle røykvarslere ikke egner seg. Disse intelligente kameraene har innebygde algoritmer som ser både temperatur og flammer. Kameraene bidrar med ekstra sikkerhet for både bygg og hele byer, både utvendig og innvendig. 

 

 

Innbrudd og kameraovervåking under byggeperiode

Intelligent videoanalyse (IVA), innbruddssikring og adgangskontroll trygger byggeplassen og gir entreprenørene en enklere og mer oversiktlig hverdag. Alarm kan settes til å utløse ved forhåndsbestemte hendelser. Elotecs løsninger gir større frihet og full kontroll over byggeplassen slik at man reduserer svinn og tyveri. Våre løsninger kan kobles opp mot alarmstasjoner som gir 24/7 overvåking med vaktpersonell som kan gripe inn på direkten via høyttalere og videoanalyse. 

 

Nødlys under byggeperiode

Uoversiktlige byggeplasser kan skape forvirring ved en evakuering, derfor tilbyr vi enkle markeringslys som kan flyttes ved oppføring av bygg.  

Har du spørsmål om sikring av byggeplass eller bygg under oppføring?

Kontakt oss i dag


Noen bygg vi har sikret under byggeperioden


Les mer om våre relevante produkter for byggeperioden

Lenker
Language
Min side