Skip to main content
Til toppen

Alarmsendere

Elotec lanserer nå mulighet for alarmoverføring til alarmsentraler, inkludert 110-sentraler for brannalarm. Vi relanserer i denne sammenheng vårt alarmoverføringsystem som Elotec Orion. Dette medfører ingen praktiske endringer for brukere av ELO-IOT42 med overføring til Elotec IOT-app. Du finner samme trygge funksjoner som tidligere, men vil se at navnet Elotec Orion dukker opp flere og flere steder.
 

Elotec Orion

EN54-sertifisert alarmoverføring til bruker, 110-sentral eller andre alarmstasjoner.

Vårt mål er å levere fleksible og pålitelige alarmsendere, sammen med et trygt og enkelt abonnement til en markedsledende pris. Med installatør og bruker i fokus tilbyr vi løsninger tilpasset ditt behov. 

 

Elotec Orion er vår nyeste løsning innen kommunikasjonsteknologi for alarmsystemer. Med sikker kommunikasjon overføres detaljert informasjon om hendelser direkte til nærmeste 110-sentral eller ønsket alarmstasjon, parallelt med umiddelbar varsling til en eller flere brukere i app. Våre alarmsendere gir direkte alarmtekst/lokasjon rett til 110.

 

Denne løsningen kan integreres på de fleste eksisterende alarmsystemer, slik at du er sikret varsling ved en hendelse.

 

Brukervennlighet

Via en sikker, digital plattform aktiveres alarmsenderen umiddelbart ved registrering. Installatør og sluttbruker kan etter få sekunder teste og verifisere oppkobling via den brukervennlige appen. 

 

Sikkerhet

Elotec Orion har redundans og sikkerhet i alle ledd som gir maksimal oppetid. Våre alarmsendere kommuniserer med flere teleoperatører, og velger til en hver tid det beste tilgjengelige signalet. Våre systemer bruker bransjeledende kryptering som sikrer din informasjon og overføring til mottaker. For å sikre varsling til bruker, er vår app sertifisert for å levere kritiske varsler. 

 

Montasje

Våre alarmsendere har en kompakt størrelse som gir deg større frihet til montasje, til og med inne i en brannsentral. De støtter 12–24 VDC spenningsforsyning og kan dermed driftes av sentralens forsyning og backup-batteri. 

ORION-63E – vår high-end alarmsender for proffmarkedet

ORION-63E har flere smarte funksjoner som gjør at den egner seg til omtrent alle scenarier. Med dobbelt eSIM og dedikert Ethernet-tilkobling får du sikker og redundant kommunikasjon med flere føringsveier som standard. Alarmsenderen har i tillegg flere ulike innganger og utganger som lar deg overvåke eller kontrollere dine sentraler og systemer.

 

ORION-63E har støtte for ESPA som direkte overfører statusmeldinger og alarmhendelser i klartekst med detaljert beskrivelse direkte fra Elotec M-serie brannsentraler. Denne informasjonen og status vises rett på din mobil.

ELO-IOT42 – vår mest solgte alarmsender i landbruket. 

ELO-IOT42 er utstyrt med samme sikkerhet og teknologi som ORION-63E. Alarmsenderen gir umiddelbar varsling til en eller flere brukere til markedets beste pris. Med alarmsenderen får du en fleksibel plattform som kan programmeres etter eget ønske. Denne er for deg som ikke har behov for dobbelt eSIM, Ethernet og ESPA-kommunikasjon. For enklere installasjoner anbefales ELO-IOT42.

 

Sluttbruker får sikkert varsel til gratis app. Det er allerede levert over 10 000 ELO-IOT42 i det norske markedet. 

 

Elotec lanserer mulighet for alarmoverføring til alarmsentraler, inkludert 110-sentraler for brannalarm. Vi relanserer i denne sammenheng vårt alarmoverføringsystem som Elotec Orion. Dette medfører ingen praktiske endringer for brukere av ELO-IOT42 med overføring til Elotec IOT-app. Du finner samme trygge funksjoner som tidligere, men vil se at navnet Elotec Orion dukker opp flere og flere steder. 

 

NB! Gårdbrukere kan få støtte til oppgradering av alarmsender, les om sparetips for bonden.

Full kontroll med app

Full kontroll med app

NB: Mottak av varsel krever mobil-app

iOS-app Android-app Registrer enhet Hjelp
Visning
Alarmsender IP66, 4 innganger, 2 utganger, LTE

Alarmsender IP66, 4 innganger, 2 utganger, LTE

Art.nr: ELO-IOT42-IP66

Art.nr: ELO-IOT42-IP66

Elnummer: 6207211

Alarmsender, 4 innganger, 2 utganger, LTE

Alarmsender, 4 inn / 2 ut, 4G LTE

Art.nr: ELO-IOT42

Art.nr: ELO-IOT42

Elnummer: 6207210

Alarmsender, 6 inn, 3 ut, ESPA, LAN

Art.nr: ORION-63E

Art.nr: ORION-63E

Elnummer: 6243201

IOT Data SIM, Multi

IOT Data SIM, Multi

Art.nr: GA 003

Art.nr: GA 003

Elnummer: 6200531

Elotec har i over 30 år levert markedsledende brannalarm til alt fra krevende miljøer i landbruk og industri, høysensitive serverlokaler, konsertscener med pyroeffekter, til private boliger. Dette har bidratt til å sikre menneskeliv, minner, store verdier, bygninger, og har gjort det mulig å stoppe utallige branntilløp.

 

Når først brannalarmen går og alt står på spill er det kritisk at beskjeden blir overlevert i tide. Elotec Orion varsler parallelt brannvesen, vaktselskap, alarmmottak og personer tilknyttet bygget i løpet av kun sekunder, med mulighet til å gi mottakeren en nøyaktig beskrivelse av hvor alarmen ble utløst. Dette muliggjør rask og effektiv evakuering, samt kortest mulig tid før slukningsarbeidet kan starte. I kombinasjon med et høyteknologisk brannalarmsystem fra Elotec vil dette i mange tilfeller gjøre det mulig å stanse et branntilløp før det når et kritisk punkt.

 

Lenker
Language
Min side