Skip to main content
Til toppen

Elotec Orion - fremtidens kommunikasjonsteknologi for alarmsystemer

Vi i Elotec ønsket å utfordre markedet for alarmoverføring, og vi er nå stolte over å kunne lansere vår nye Elotec Orion som både har konkurransedyktig funksjonalitet og markedets billigste abonnement. Ingen oppstartskostnader eller endringskostnader.

Vil du vite mer om Elotec Orion? 

Kontakt oss i dag  

Elotec Orion er EN54-sertifisert, og sender til bruker, 110-sentral eller andre betjente alarmstasjoner. Systemet består av alarmoverføringsteknologi og enheter som ELO-IOT42 og ORION-63E. Vi dekker alle risikoklasser fra 1 til 6.

Hvordan fungerer Orion?

Elotec Orion varsler parallelt betjent alarmmottak og personer tilknyttet bygget i løpet av kun sekunder, og kan gi mottakeren en detaljert beskrivelse av hvor alarmen ble utløst. Dette vises i kundens egen app, og rett i alarmstasjonens systemer. I Elotec app kan alle dine anlegg monitoreres.


Orion kan tilkobles alle leverandørers sikkerhetssystemer, som brannalarmsentraler, innbruddsalarm og annen teknisk installasjon.

 

Sikkerhet

Elotec Orion har redundans og sikkerhet i alle ledd som gir maksimal oppetid. De nye alarmsenderne våre kommuniserer parallelt med flere teleoperatører via eSIM, og velger operatøren som gir best signal til enhver tid. Du kan selvsagt være trygg på at Elotec sikrer informasjonen med bransjeledende kryptering og sertifisering for levering av kritiske varsler.

Monteringsvennlighet

Alarmsenderne er kompakte og monteres raskt og enkelt. De kan til og med monteres inne i brannsentralen. Orion-63E og ELO-IOT42 støtter 12-24 VDC spenningsforsyning og kan driftes av sentralens strømforsyning og batteri.

 

Registrering og aktivering i Elotec kundeportal

Vi lanserer samtidig vår nye kundeportal, en sikker, selvbetjent nettportal, hvor du registrerer og aktiverer alarmsenderen sammen med sluttbruker. Kundeportalen gir deg også mulighet til å direkte verifisere alarmoppkobling sammen med kundens app.


Alarmsender, 6 inn, 3 ut, ESPA, LAN

Art.nr: ORION-63E

Art.nr: ORION-63E

Elnummer: 6243201

Alarmsender IP66, 4 innganger, 2 utganger, LTE

Alarmsender IP66, 4 innganger, 2 utganger, LTE

Art.nr: ELO-IOT42-IP66

Art.nr: ELO-IOT42-IP66

Elnummer: 6207211

Alarmsender, 4 innganger, 2 utganger, LTE

Alarmsender, 4 inn / 2 ut, 4G LTE

Art.nr: ELO-IOT42

Art.nr: ELO-IOT42

Elnummer: 6207210

IOT Data SIM, Multi

IOT Data SIM, Multi

Art.nr: GA 003

Art.nr: GA 003

Elnummer: 6200531

Lenker
Language
Min side