Skip to main content
Til toppen

Kombiarmaturer


 

EloRay

Dette er Elektro-lego. EloRay har en hurtigbrakett med innebygd vater for rask og enkel montering. Armaturen klikkes på plass uten bruk av skruer. Dette er en alt-i-en-armatur med IP65. Armaturen brukes som både ledelys og markeringslys, med mulighet for nedhengt skilt. EloRay kan monteres innfelt eller utenpåliggende. Med høy kvalitet på LEDs og ny batteritype får du inntil 10 års levetid. 

Kommer i følgende utgave: 230V og DALI.


ELOLED W2

dekker de fleste bruksområder. Armaturen kan benyttes både som ledelys og markeringslys, og den solide kapslingen i polykarbonat er klar for alle miljøer. Kabelinnføring med nipler ferdig montert, O-ring på skruene. Reflektorplate er hengslet for enkel tilgang til koblinger. Piktogrammer er vedlagt for bruk som markeringslys.

Kommer i følgende utgave: 230V.


EUROLED

er utformet for å garantere drift i de mest krevende installasjoner. IP65 klasse sammen med et bredt spekter av versjoner gjør den til et ideelt valg under industriområder. Armaturen har tilbehør som innfelt ramme og IP65 nedhengt skilt for bruk som markeringslys. Innfellingsramme fungerer både med ledelys versjon og nedhengt skilt.

Kommer i følgende utgave: 24V, 24V adresserbar, 230V og DALI.


HERMEX

leveres med IP 65 og IK 08 kapsling som gjør armaturen både støvtett og tåler spyling fra alle kanter. IK 08 gjør at armaturen er motstandsdyktig mot kraftige slag. Armaturen er godkjent til kategori 3 i henhold til ATEX 94/9/EC, som betyr at armaturen kan brukes i områder som til tider er utsatt for eksplosive gasser.

Kommer i følgende utgave: 24V adresserbar og 230V-ST.


ELOLED MINI M1/M2

EloLED Mini er mindre enn de fleste downlights, men gir uovertruffen lysspredning med korridor- og områdelinse. ELOLED mini er en fleksibel armatur som kommer i flere utgaver. Nedhengt skilt kommer som tilleggsutstyr med en leseavstand på 21 meter. Finnes både innfelt og utenpåliggende. 

Kommer i følgende utgave: Korridor/område, DALI, 230V, 24V og 24V adresserbar.  

Lenker
Language
Min side