Skip to main content
Til toppen

Kurs i Elotec Ajax

Elotec Ajax er et unikt system som kan brukes i flere typer bygg.

 

Vi er opptatt av at du skal få riktig opplæring for riktig bruk. Systemet skal kun monteres av personell med fullført kurs, og kurs er derfor en forutsetning for å oppnå riktig pris.

 

Ved å ta et av våre Elotec Ajax nettkurs får du kurs som er tilpasset norske forhold og regelverk. Du får dypere teknisk opplæring, produktmuligheter og spennende muligheter du bare får fra Elotec. 

 

 

NB! Kurs kan kun gjennomføres av våre forhandlere eller deg som ønsker å bli forhandler av Elotec Ajax.

 

Ta Elotec Ajax introkurs her

Ta Elotec Ajax påbyggingskurs for leilighetsbygg her

Vi går gjennom produkter, oppsett og montering, funksjoner i app og du får salgstips og salgsargumenter. Kurset er gratis og varer ca 2 timer.

Vi går gjennom Elotec Ajax i leilighetsbygg og alle smarte funksjoner for å sikre leilighetsbygg på best mulig måte. Vi er innom blant annet regelverk og riktige løsninger for ulike bygg. Du får lære om og oppsett av Elotecniq leilighetsfunksjon, trådløs vannalarm, riktig deteksjon i parkeringskjeller, temperaturovervåking og flere unike løsninger som kun fås med Elotec Ajax. Kurset er gratis og varer ca. 2 timer. Du må ha introduksjonskurs Elotec Ajax for å få utbytte av dette kurset.

Lenker
Language
Min side