Skip to main content
Til toppen
LEILIGHETSBYGG

LEILIGHETSBYGG

Enten leilighetsbygget har 6, 60 eller 160 boenheter, er felles varsling og tidlig deteksjon det viktigste. Vi har patenterte løsninger som gir beboer frihet til å avverge utrykning, samt løsninger for å tilfredstille alle krav. Både trådløs og kablet brannalarm, sensorteknologi, kameraovervåking, og nødlys.

Ta kontakt

Brannalarm

Vi gir deg løsninger for brannsikring av alle typer leilighetsbygg. Med bredt produktspekter får du det du trenger av tradisjonelle kablede brannalarmanlegg, trådløse anlegg og midlertidige system som egner seg under byggeperiode.

 

ELOTECNIQ – trygt og enkelt

Denne problemløseren gir beboer frihet til å stoppe selvforskyldte alarmer.

Beboer får tid til å lufte ut røyk, alarm går kun i én leilighet, og ingen trenger å evakuere når situasjonen er under kontroll. 

Har du spørsmål om sikring av leilighetsbygg?

Kontakt oss i dag


Ønsker du å bli forhandler av Elotec Ajax? Ta kontakt

Nødlys

Hos oss får du nødlysarmaturer tilpasset alle installasjoner – i tak, på vegg, nedhengt, eller skjult i gulvlisten. Vi leverer frittstående, sentraliserte og desentraliserte løsninger.  

Kameraovervåking og intelligente flammedetektorer

Trenger du å sikre bygget innendørs eller utendørs? Vi har markedsledende kamera og software som gir deg krystallklare bilder og dekker ønskede behov og ambisjonsnivå. 

Med intelligente flammedetektorer kan fasaden eller store rom innendørs sikres dersom man ønsker tidlig deteksjon av flammer eller varmeutvikling. 


Noen leilighetsbygg vi har sikret

Vannkunsten
Vannkunsten

Byggene med den unike arkitekturen og fantastiske beliggenheten sentralt på Bjørvika, er sikret med brannvarsling og nødlys fra Elotec. 


Les mer om våre relevante produkter for leilighetsbygg

Lenker
Language
Min side