Til toppen
Spar penger på forsikringen med EloRa EloTemp

Spar penger på forsikringen med EloRa EloTemp

Temperatursensorer i sikringsskapene gir deg ekstra brannvakt på gården eller gartneriet. Nå gir forsikringsselskapene deg gode rabatter for å gjøre landbruket tryggere. I tillegg kan du utvide systemet med flere smarte sensorer som gjør drifta enklere, mer effektiv og ikke minst øker lønnsomheten.

Send forespørsel
Gård i pluss på brannsikring

Familien Tilset var tidlig ute med å anskaffe temperatursensorer i el-skapene på gården. De er glade for å ha 10 stk EloRa EloTemp-sensorer som varsle ...

2 smarte sparetips til bonden

Kjenner du til at hvis du investerer i brannsikkerhet som tilfredsstiller krav fra forsikringsselskapene, så premierer de deg i form av støtte og raba ...

EloTemp gir et kontinuerlig brannsikkert elektrisk anlegg, men hva innebærer dette?

  • Små trådløse temperatursensorer installert i ditt sikringsskap.
  • Overvåker 24 timer i døgnet og varsler deg umiddelbart om temperaturen overstiger en gitt kritisk grense.
  • Meget god rekkevidde gir lav installasjonskost med færre signalforsterkere.
  • Inntil 5 års batterilevetid på sensorer.
  • Brukervennlig webside med enkel oversikt over sensorene dine.

Er du gartner?

På et gartneri kreves det mye strøm for lamper, styringer og automatisering. Med mange el-skap i drift er EloRa EloTemp en sensor som vil avdekke varmegang raskt. 


Trygge og fornøyde kunder

Hoel gård helsikret gården med trådløs brannalarm allerede i 2014. De var derfor selvskrevent med fra starten av utviklingen av EloRa EloTemp-sensorene og overvåker alle sikringsskap på sine bygg på over 10 000 kvm.

Se Gjensidiges filmer med våre EloRa-sensorer i bruk

Rundt 70 % av branner i landbruket starter i sikringsskap. I 2020 ble det registrert 164 branner i driftsbygg med skader over 100 000 i Norsk landbruk, 852 dyr omkom som følge av disse brannene. Statistisk sett startet over 100 av disse brannene med varmgang i El-skap. I 2021 ble det registrert 123 branner i driftsbygg med skader over 100 000 i Norsk landbruk, 110 dyr omkom som følge av disse brannene. Statistisk sett startet nærmere 90 av disse med varmgang i El-skap. Ref. sak Landbrukets brannvernkomite https://www.lbk.no/brannstatistikk-2021/ Ved hjelp av EloRa Elotemp kunne fleste parten av disse vært unngått. Dette beviser en synkende trend som blir lavere og lavere for hvert år, dette ved hjelp av El-kontroll med termografi og sensor-teknologi.

EloRa er eneste system i markedet som tilbyr utvidelser som gjør deg rigget for framtidas gårdsdrift

Hva om du kunne få beskjed på telefonen når det er på tide å vanne åkeren? Når korn-nivået i siloen er for lavt eller CO2-nivået er skadelig høyt. Hadde det ikke vært praktisk å få varsel i god tid når det er behov for service eller vedlikehold på maskinene, og slippe bortheft midt i slåttonna? Høres det spennende ut om noen tar vare på dataene dine og analyserer dem slik at du ser hvordan du kan øke produksjon og innhøsting og tjene mer på gården din? Vi har et stort utvalg sensorer som kan hjelpe deg med dette.

 

Vil du vite mer?

Se alle sensorer her, eller ta gjerne kontakt!